Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 1 January 2012

Happy new year all

Assalamualaikum.
Syukur Alhamdulillah banyak-banyak kepada Allah kerana kita semua masih lagi dapat merasai hidup hingga ke hari. .

N3 kali ni sue tak nak betceloteh panjang-panjang pun. . . Just nak wish Happy New Year ja pada u all semua.

Lately ni sue memang sangat bz. . . . Nak bukak blog pun tak sempat, apa lagi nak taip n3.
Syukur juga lah ada gadget baru ni. . . Thank's tu my hb sebab belikan gadget baru ni tuk sue . .So,sambil-sambil buat kerja tu boleh juga jenguk-jenguk blog korang. . . Bleh biol weh kalau asyik ngadap keja ja. . .Heeee. Tapi sorry la ya. . . N3 tak bergambar saja la jawabnya. Sampai la ni sue tak tau kenapa tak boleh nak up gambo dalam blog. . . Huhuhuhuhuuu. .

Key!sue stop dulu. . Ngeee ni dah lebih-lebih dah mencecehnya ni. . Dah!. . Sue stop dulu.

SELAMAT TAHUN BARU. . . .(^_^)



" />

3 comments:

ieda said...

selamat tahun baru dik ! ;)

mia-ina said...

hepi new year kak sue :-) moga bahgia selalu

cheqna said...

happy new year dear =)

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "