Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Saturday, 21 January 2012

Puding Cheese


Assalamualaikum. . . Selamat bercuti semua. Banyak masa duduk rumah makanya banyak makan la.  Erk!.   Ya ka. .heehehehee. .

Layan puding cheese sue yang tak berapa menjadi ni. Ni kali kedua buat. Tp still tak memuaskan hati juga,tp nasib la rasanya memang sedap. So sikit sebanyak dapat menutup kekurangan hasil kejadiaannya. Ngeeeeee. .

Resepi boleh dapatkan dari rumah Kak Nor ya kalau nak. Resepi asal daripada Alongros. .  Nak tunggu sue letak sini. . Nanti2 lah ya. Pakai tab ni susah nak update resepi. Menaip pun manjang ja salah.  Heheheheee. .

Key u all. . Selamat minum petang and selamat menjamu selera.

Oh! Ya. . Happy Chineese New Year. . 

Published with Blogger-droid v2.0.3

3 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam sue..rajen cuti2 ni memuding ya.dah namanya cuti..dok umah layan anak tekak jer la...hihi

cheqna said...

wallah...
rajinnya
tapi cheqna tak makan cheeseee =)

ijan said...

Selamat bercuti akak... best lah dapat long weekend kan :)

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "