Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Final masterchef

Ezani. . Memang dah dijangka akan ke final. Cuma target partner ezani tu ja yg tak menjadi.  Hahaha. .over pulak ya. .  sue target zamir or amita. .  Tapi tuah lebih menyebelahi wahidan.

Apa2 pun tahniah pada mereka berdua yg sampai ke final. Ingat senang ke weiii nak sampai ke tahap tu. . 

Ok!. . .moh kita tido. .  Tunggu pulak nanti,sp yg akan menang ya.

Daaa. . 


P/s: i ni cukup la jd masterchef di rmh sendiri saja. . . Kurang2 hb kata i masak meggie lg sedap dr mamak. . . Tengokkk. . . Tu baru masak meggie. . .blum yg lain lagiii. . . Hahahah. . . Sengal. .

:p


Published with Blogger-droid v2.0.2

2 comments:

absolutely emy said...

eh.. dah final ke? selalu termiss tengok.. huhuhu..

cheqna said...

cheqna pun mengharapkan zamir yang iringi ezani

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...