Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Saya insaf. .

Assaalamualaikum. .  Salam pagi jumaat. Sukaaa. . Sebab dah jumaat. .heeee.


Tajuk n3 tak boleh blah ja kan. Sebenarnyaaa.   bukan apa. . .my kain sudah mula ketatttt. . Huaaaaa. . 


Dah tak mo cakap apa. . Makanya hari ni,sue just makan ni ja. . 

Ok! Nak cakap tu ja. .  Daaaaa. . .    :P


Published with Blogger-droid v2.0.3

5 comments:

cheqna said...

hehehehehe
selamat selamat =)

ieda said...

ekekkek
yelah dikk
nak2 ujan nie
kena insaf banyak
tapi akak fail je asal ari minggu huhuhuh

ibh said...

Cheqna:Hahahaa..mcm ni la klu sllu lupa diri..jgn insaf kejap ja dah la...

ibh said...

Kak Ieda: Tu la pasal..kalau hujan..lapo saja manjang..kikikiii

ijan said...

Owh, saya suka pitted prunes itew... sedapppp :)

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...