Crispy Butter Chicken

Tengahari semua. . Hari ni tema masakan semua yg crispy-crispy ya. . Hahahahaaa. . Ni adalah penangan Love la ni. . Tak tertahan- tahan bila tengok  menu ni tadi kat wall fb dia. Lepas tu. . Kak Mas pun tayang juga. . Bila di skodeng- skodeng, rupanya Kak Nor dan Kak Ct pun dah try rupanya.


Resepi asal adalah dari dapur Kak Melley @ Diana yg comei itu. Sapa nak resepi. . Pi skodeng rumah dia orang ya. Kat sini, nanti- nanti sue letak. Resepi kena letak juga sebagai rujukan sue di masa akan datang.


Ok. .jemput makan semua. Tapi jangan mintak nasi ya. Sue makan ayam ni macam tu saja. Almaklum la, kat rumah ni jarangggg masak nasi. . Heeeee. . Ok. Sue nak rehat-rehat sambil tengok tb. Daaaa. . (^_^).


Published with Blogger-droid v2.0.4

Comments

terima kasih sue sudi cuba resipi ayam nie... :)