Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Monday, 30 January 2012

Crispy Butter Chicken

Tengahari semua. . Hari ni tema masakan semua yg crispy-crispy ya. . Hahahahaaa. . Ni adalah penangan Love la ni. . Tak tertahan- tahan bila tengok  menu ni tadi kat wall fb dia. Lepas tu. . Kak Mas pun tayang juga. . Bila di skodeng- skodeng, rupanya Kak Nor dan Kak Ct pun dah try rupanya.


Resepi asal adalah dari dapur Kak Melley @ Diana yg comei itu. Sapa nak resepi. . Pi skodeng rumah dia orang ya. Kat sini, nanti- nanti sue letak. Resepi kena letak juga sebagai rujukan sue di masa akan datang.


Ok. .jemput makan semua. Tapi jangan mintak nasi ya. Sue makan ayam ni macam tu saja. Almaklum la, kat rumah ni jarangggg masak nasi. . Heeeee. . Ok. Sue nak rehat-rehat sambil tengok tb. Daaaa. . (^_^).


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

Diana @ Melley Mey said...

terima kasih sue sudi cuba resipi ayam nie... :)

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "