Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 4 January 2012

Membaca tu tak rugi. . .

Assalamualaikum. . .

Rehar-rehat tangahari,sue ambik peluang membaca buku ni sikit. Tengok tajuk pun dah best. . Tentu pengisiannya tu bagus. " Quranic L ow of Attraction".. .   Serlahkan potensi diri secara optimum dengan kuasa tarikan berteraskan Quran.( Ruadin S. Rauf).


Lately ni sue memang bz. .   Balik rumah ja terus nak bumm ja tiduq. .   Nak membaca tu dah tak sempat la. .  Biasa tu, sue akan belek-belek majalah ka.   Baca buku sikit-sikit sebelum tido. .  Saja nak bagi mata cepat layu. .  And kalo lagi nak cepat layu mata , sila la baca buku-buku agama ya. . .hahahahahaa,teruk betul la kan. . :p.


Key!. . Meh nak share sikit pengisian buku ni. Apa yg ingin disampaikan melalui buku ni adalah bagaimana doa dapat menyerlahkan kuasa tarikan luar biasa dalam mencapai kecemerlangam dalam kerjaya. .  Pembuktian solat dalam melahirkan kuasa tarikan secara optimum dan apa maksud quranic low of attraction tu sendiri. .  


Ok tu saja sue nak share tengahari ni. . . Mau sambung baca balik.

Daaaaa. . (^_^).


Published with Blogger-droid v2.0.2

No comments:

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "