Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Euro 2008

Sorakan emosi....Huh!...demam bola dah kembali....Hubby aku cam biasa la..dia pun start la demam...demam bola...Tu aku kena akur la..dah memang dia gila bola....Skang ni Jermany lwn poland....Hubby aku baru jer kuar..pg kedai mamak..Tengok bola kat sana sonok skit katanya....maklum la..sorakanya tentu la lagi gamat...Kalau tengok kat umah dah tentu dia tak dapat tgk sampai abihnyer...ngantuk..sbb tak der kawan nak bersorak....Aku bukan tak minat bola ni...tapi tak tahan mata..nak stay sampai pagi...esok nak keja...Tapi malam ni..mata lak tak nak lelap...sambil2 update blog sambil2 tengok gak la bola....

Boring...dan Hobi

Dua..tiga minggu ni aku mula balik bukak mesin jahit and alat2 jahit aku....Bukan apa..daripada aku duk bosan pikir apa yang nak dibuat...baik aku start balik ngan hobi lama aku...Menjahit...aku memang la tak bapa pandai macam ahli keluarga aku yang lain..tapi kalau nak ngarut2 tu boleh la....
Sambil-sambil tu..aku merayau dalam internet , carik mana2 blog or web yang best2..yang ada kaitan dengan jahitan ni... Banyak gak la blog2 yang dah menjadi favorite aku, untuk aku layari setiap hari....sambil2 tu, boleh gak aku belajo ngan owner blog tu...berkongsi2 idea...best gak...

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...