Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

N3 pemanas diwaktu petang yang panas (^_^)

Assalamualaikum.

Selamat petang and selamat bersantai. Hari ni last nak bermalas-malasan ya. Esok jangan pulak ada yang buat-buat lupa nak pergi kerja. Pada yang masih lagi bercuti tu ok la. Boleh sambung tido balik, tak payah nak fikir-fikir nak bersesak  di jalan pergi kerja. Sue esok kerja,tak ada ambik cuti tambahan pun. Sayang cuti. . Heheheheee.


Saja update n3 di petang-petang hari ni. N3 pemanas saja. Ngeeee. Sue hari ni duduk rumah saja,tak pergi jalan-jalan pun. Betul-betul nak bermalas-malasan. Empat hari cuti, dua hari duduk kampung dah cukup la nak bagi refresh balik diri.


Ok. . Pada yang masih lagi bercuti tu. Gunakan cuti yang ada tu dengan bermanfaat. And. . .hope bergembira dengan familly tersayang.


Yang nak kerja esok. .  Meh jont sue,kita releks2 sambil makan buah limau ya. . Hihihihii. . . ~ mood CNY ~


Published with Blogger-droid v2.0.3

1 comment:

ieda said...

same ler kite dik
anak2 akak demam huhuhu
x der mood nak berjimba2 ...

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...