Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Testting. . .

Kunun dah ada galaxy tab ni senang la nak berblogging. . .tp payah juga rupanya. Kalau nak update terpaksa gunakan mode edit HTML. . .compose tak boleh digunakan sebab bila klik ja soft keyboard tu langsung tak muncul2. .   lagi haru. . Terkedik2 nak menaip. . .


Lagi satu. . Bila nak up gambo asyik tak boleh ja. .  manjang ja errer. .   Dah la sue ni memang buta skit bab2 macam ni.


Pagi ni sue try google. . Cari maklumat macam mana nak settlekan problem  ni.  Akhirnya jumpa aplikasi blog droid ni. Tapi stakat ni tak tau sejauh mana ia boleh membantu aka memudahkan sue berblogging. . 


Ada sapa2 bleh bantu sue tak. .  ker ada aplikasi lain yg lagi mudah yg sue tak tau. . .


P/s: guna blog droid ni. . Mcm mana nak post yee. .   Tak kan kena masuk draft dulu baru bleh view. . . Huhuhuhu. . .


Published with Blogger-droid v2.0.2

4 comments:

Kak Sam said...

Salam kenal sue.
Tadi nampak kat dapur dj terus mai sini. Dulu terbekenan jugak ngan galaxy tab ni tapi bila duk guna hubby punya cam suasah le pulak. nak BW ok le tapi nak update rasa cam tak puas.

ibh said...

Wkslm Kak Sam.
Salam kenal juga dari sue. Betul la tu kak...ssh skit.Stakat ni sue gunakan ni untuk bloggwalking saja..

cheqna said...

cheqna lagi buta bab2 macam gini =)

ieda said...

wahh lebih banyak leh update kalau ada galaxi nie .. ;)

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...