Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Thursday, 29 December 2011

Dragon Pizza

ASSALAMUALAIKUM.
Cepat betul rasanya masa berlalu. Pejam celik pejam celik dah 29 Disember.... Tinggal 2 hari nak masuk Januari 2012.

Tak ada benda pun nak update sebenarnya. Tapi just nak share gambo food ni je.




Kejadian adalah pada semalam 28 Disember 2011. Lokasi nya di sebuah restoren di Sunway..Restoren MURNI kalau tak silap.


Hahahhaaaa..lawak kan..Ada rope pizza ka ni?..Gila bapak punya beso...Wahahahahaaa..Nama dah la pelik..ropa pun pelik. Tapi siyes..sedap juga tau rasanya.

Siapa tuan yang mengorder makanan ni?.. Siapa lagi kalau bukan Azwa.... Jenuh la Azwa nak mengabihkannya..nasib ada kami ni yang baik hati (ke pelahap) yang bantu menghabiskannya.

Okies!..tu ja nak cita...Ngeeee..Kompem berbulu ja korang kan..:P



5 comments:

eyndayusoff said...

Macam pernah nampak menu pizza bentuk cam ni :-D

ieda said...

ada gaya pizza ke nie dik ??

kompiussss ;)

ibh said...

Kak Eynda: Dimana Ya..cuba ingat?..kikikiiiii..Pelik ja kan

ibh said...

Kak Ieda: Tu la pasal kak..jauh panggang dr api...lain beno ropenya...(^_^)

mia-ina said...

lain dr pizza ni....hm, x nah tgk g

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "