Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 6 January 2012

Kek lapis pesona?

Ini memang tak boleh dimaafkan. Sapa yang patut disalahkan ni?

Huuuuuaaaaaa. . . Mau nangis rasanya. Ia-ia berangan esok dapat makan kek lapis persona yang di idam-idamkan. Duk laaa. .terliur tengok kek ni kat rumah Kak Nor. .   Dengan gigihnya sue masuk dapur time malam-malam ni tau. .  Sudahnyaaaaa. . .apa sudah jadiiii. .  Huuuuuaaas


Elok-elok dah letak dalam bekas. . .  Whattttt? ? . .  butter?  Huuuaaaaaaa. . . Silap capai laaaaa. .  Macam mana boleh silap ambik ni. 


Biasa sue akan ambik cheese philedapia. . .tapi tadi brand tu tak da. . So, sebab yang ado hanyalah brand tartura. Ambik juga la. Bukan senang tau nak tengok sue bersemangat macam ni .ekekekekee


Makanya. . .junuh duk menung jap. Fikir apa nak buat dengan butter ni, . . Dah bukak kan. . . Duk menung ja lama. . Akhirnya. . .Sebab dah lewat, makanya sue simpan balik dalam peti la. . .tak kose sue nak mengukus or membako memalam buta ni. Ngantuk nak tunggu. . .ngeeeee


Nasib sue tak mengidam. .  Kalo dak malam ni juga sue suruh hb pi beli cream cheese baru. . Hahahaha. . .

Ok!.  .pesanan tuk kawan-kawan, kalau pi beli barang tu. Sila lah fokus ya. . .jangan asyik duk berangan macam-macam. Nanti mtah apa-apa yang korang beli.


P-s: ni kalo cik hb tau. . .haruuu, kompem dia perli habis. Tau dah dia nak cakap apa. . ."lein kali bp kali dah duk pesan,kalo nak pi beli barang. . .tolong buat list ya".  Skang sapa susah. . .sendiri mau ingat la ya. . Ngeeeee (^_^)


Published with Blogger-droid v2.0.2

2 comments:

Kak Sam said...

Sabo yea sue. Rehat cukup2 malm ni esok pagi terus pi beli cream cheese. Kalau dah siap jangan lupa roger boleh tumpang lalu sekali.

ibh said...

(^_^) hehehehe. . Tu la,terlampau kemaruk sgt nak buat. . Tp tak fokus. . Mcm tu la jd nya. Hehehe. . . Harus kak. .esok pi cari,pastu terus up n3. Kikikikiiii

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "