Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Thursday, 12 November, 2009

JOM CUBA FREE - USD 1.00 PER CLICK

Ok..ini satu website paid-to-click..setiap klik akan dibayar USD1.00 DOLLAR

Dan program ni percuma...tak kena bayar walau 1sen pun...kecuali kalau nak upgrade keahlian kena la bayar sikit....


Mula-mula klik kat sini.

USD

(Register Free)



First : Register Free Account...Masukkan Username..paswood.

Bila dah selesai register pergi ke login...masukkan username dan paswood kita tadi. Akan keluar My Account Panel...update la apa2 kat situ....

Then : Untuk dapat duit klik pada Surf Ads kat bahagian atas panel tu....

Bila klik kat surf ads tu akan keluar How To Earn...klik pada Click Links

Akan keluar Get Paid To Click..klik nama link kat bawah Title...

Later : Dia akan buka page baru..tunggu page tu siap loading 30second...

Pastu klik pada nombor yang ada pada sebelah kiri atas page tadi...

Tunggu sampai nombor tu hilang...tutup page tu pergi ke Get Paid To Click semula dan klik lagi pada link yang lain2 pulak...

Kalau nak cepat dapat duit kena la buka page ni dan klik hari2...

Selamat Mencuba..

Klik Sini Ya




No comments:

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "