Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Rawatlah hati dan Biarlah YM berbicara

Akhirnya...

Pagi lg dah dapat buku ni...Ada kawan nak jual buku ni..Apa lg..cepat ja beli..sebab dari semalam lg memang dah niat nak membeli buku hari ni. Semalaman duk survei kedai online..sudahnya beli sendiri..pueh hati.

Ni pulak..hasil tangkapan tengaharinya...Kunun nak beli buku untuk buat hadiah buat kawan office yg last keja hari ni ja...Sudahnya..rembat 1 novel untuk diri sendiri..Lama dah nak dapatkan novel ni. Sebelum ni asyik la duk skodeng kat Penulisan2u.com ja.....Baca cerita online ni tak sama dengan kepuasan dapat memegang dan memiliki bukunya....betul tak?...
Untuk kakak off tu..buku apa?..biarlah rahsia..ekekkekee...



4 comments:

ieda said...

selamat membaca dik .. membaca punn rawatan minda tau hehehe

Mia-Ina said...

2 buku ni mmg best

sue said...

Kak ieda:Betul tu kak..rawatan minda..

Mia ina:Hehehe..mmg best..tak sia2 membeli..Tapi beli buku..mana sia2 kan.

ijan said...

Lamanya tak baca novel. kalau mula baca susah nak berenti. berhantu betul novel2 ni.hehhe

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...