Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tuesday, 26 October 2010

Rawatlah hati dan Biarlah YM berbicara

Akhirnya...

Pagi lg dah dapat buku ni...Ada kawan nak jual buku ni..Apa lg..cepat ja beli..sebab dari semalam lg memang dah niat nak membeli buku hari ni. Semalaman duk survei kedai online..sudahnya beli sendiri..pueh hati.

Ni pulak..hasil tangkapan tengaharinya...Kunun nak beli buku untuk buat hadiah buat kawan office yg last keja hari ni ja...Sudahnya..rembat 1 novel untuk diri sendiri..Lama dah nak dapatkan novel ni. Sebelum ni asyik la duk skodeng kat Penulisan2u.com ja.....Baca cerita online ni tak sama dengan kepuasan dapat memegang dan memiliki bukunya....betul tak?...
Untuk kakak off tu..buku apa?..biarlah rahsia..ekekkekee...



4 comments:

ieda said...

selamat membaca dik .. membaca punn rawatan minda tau hehehe

Mia-Ina said...

2 buku ni mmg best

sue said...

Kak ieda:Betul tu kak..rawatan minda..

Mia ina:Hehehe..mmg best..tak sia2 membeli..Tapi beli buku..mana sia2 kan.

ijan said...

Lamanya tak baca novel. kalau mula baca susah nak berenti. berhantu betul novel2 ni.hehhe

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "