Kitchen gadget

Ni kes boring la ni..Masa dok merayau2 carik kedai online yg jual barang2 gadget daput..terju,pa la macam2 jenis gadjet..Moh layan antara Kitchen gadget ni yang pelik2....Tapi sangat cantik......




Tq..Cik Google..Cantik2 kan..Geram ja tengok. Ni baru skit ja ni....Macam2 jenis lagi..bersepah kat google tu..Tak larat nak mengcopy ja..ekekkekekek...pemaleh la tu...

5 comments:

K.Nor said...

sue, dlm banyak2 gadget tu akak suka yg last, utk nenas tu.. cantik!

sue said...

Hahahhaa..samalah sue pun..cantik ja kan.

cintaKusayangMu said...

bestnye...finger fork tu comei..n tmpt kepit ayam grill tu..best la...unik tul...

sue said...

Bleh tgk ja la qis..nak beli tak tau kat mesia ni ada ke tak...Tak pernah jumpa plak...hehehhehe

ijan said...

Kite suke yang minyak, jagung, nenas dan dan dan tu....hehehe... comel betul. :)

Blueberry Banana Greek Yogurt Pancake

Kemain panjang namanya..Benda sama saja..Pancake a.k.a lempeng comei gitu. hehehe. Idea dari pinterest gitu. Kalau dah bukak pinterest ...