Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Monday, 25 October 2010

OMG..banyaknya buku...



OMG..rambang mata tengok banyakkkk buku2 dalam blog nih..Rinn Tisan..Sangat banyak....Sukanya....No..no..no...sue kena kurangkan skit perbelanjaan ke arah itu...

Sue ni bleh rambang mata tau kalau masuk kat bookstore...Memang 2 3 buku akan dirembat..Kalau tak dapat..majalah pun jadi la..Buat penyedap hati..huhuhuhu..

Alamak!..rasa macam nak pg bookstore la....iskh!!!!..cam gataiii ja dah tangan ni....


~ Gambo kredit to Google ~


2 comments:

Mia-Ina said...

sebab tu wat ms ni mia stop jap g book store...takut membeli 3-4 buku novel..huhu...

sue said...

Hahahha..kena tahan diri la ni kan..Mia ina kena fokus pd wedding dulu..

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "