Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

OMG..banyaknya buku...



OMG..rambang mata tengok banyakkkk buku2 dalam blog nih..Rinn Tisan..Sangat banyak....Sukanya....No..no..no...sue kena kurangkan skit perbelanjaan ke arah itu...

Sue ni bleh rambang mata tau kalau masuk kat bookstore...Memang 2 3 buku akan dirembat..Kalau tak dapat..majalah pun jadi la..Buat penyedap hati..huhuhuhu..

Alamak!..rasa macam nak pg bookstore la....iskh!!!!..cam gataiii ja dah tangan ni....


~ Gambo kredit to Google ~


2 comments:

Mia-Ina said...

sebab tu wat ms ni mia stop jap g book store...takut membeli 3-4 buku novel..huhu...

sue said...

Hahahha..kena tahan diri la ni kan..Mia ina kena fokus pd wedding dulu..

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...