Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Makin berseri

Hasil penyopingan hari ni. Sekali pandang terus terpikat...


Amacam?...Berseri2 kan?....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tak tau mana nak letak...

.
.
.
.
.
.
Try posing dekat ruang tamu kedua...
.
.
.

..
.
.
.
.
.
.
.
.
Try posing pulak kat kabinet dapur kering.

Waaahhhh...makin berseri2 la rumah i...Ya ka?...Hahhahahahaa..
Hope bunga ni dapat bertahan dalam rumah..Kalau tak, kena la letak kat luar rumah.


4 comments:

eyndayusoff said...

Merah biji saga ek? Kat rumah akak tu pink gelap...hari2 siram sekali je..takleh banyak air..baja 2 minggu sekali...kalau bunga layu potong je buang nanti yg baru naik....tapi yg kat rumah akak ni macam tak sihat 2-3 hari ni...hubby akak pi sembur ubat serangga kat dia huwaaa...

sue said...

Heheheh..ni kes tgk bunga akak la ni..Mula terjatuh hati.Tu lah, hope dia boleh segar bugar la lama..and hope lepas ni akan kerap berbunga..Takut gak..kalau dah habis bunga yg sedia ada..pastu tak mo berbunga dah..

Mama Rania said...

nk jugak kak...bli ktne?nk leak kt opis

sue said...

Heheheh..cantik kan yanti..Akak beli kat tesco ja..

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...