Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Kita Minum Duluuuu.....


Jom pekena kopi dulu...
Game belum habis lagi. Baru separuh mata ke 2, mata dah mula ngantuk ni..
Dia kalau buat benda yg kureng digemari..memang cepat no mata ni ngantuk.

Sambil layan lappy dan ulasan game..sambil makan biskut yg sedap...
Hadoiii..mau boleh habis sebalang nih kalau dilayan sangat...
Cam mana lah tak TEMBUN jadinya..Heeeee





Update 10.37:Alhamdulillah..habis gak akhirnya..Maaf la cik hb..team anda telah
kecundang..Keputusan adalah N9 1- Perlis 0. Sekian dilaporkan..


2 comments:

ieda said...

hahahhaha semikut cicah kopi memang best dikkk jgn dibuat2 , mauuu habis sebalang tuuu ehheheh

Jiya said...

nak skettt sekutt itam tu.. hihi! kak.. camna nak kuruihh camni. dok kunyah tak ingat jiya :P

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...