Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Eiiii..geraammmnyaa


Aii..ni rasanya niat nak tukar lappy makin kuat ni. Malam tadi dia buat hal lagi..tengah2 syok berfb..layan video kat youtube dengan cik hb..tetiba dia padam..Skrin jadi gelap balik. Aik!..rosak balik ka. Masuk ni..kira dah 3 kali rosak weehhh...Ni yg hangin ni...Tak kan la brand ni tak ok kot. Rasanya..kalau nak kata i guna semaksimumnya..idak la jugak..i guna kejap2 ja tau sekarang ni. Tu nasib i blum install sofware edius lagi..ingat nak la edit2 video skit..Dah kong dia...
Nasib la Acer ada..so tak la jiwa i meruntum sangat tak bleh blogger.


i idamkan ini you...Cik hb..adakah boleh ditunaikan impian isterimu ini..ekekekkekee...Botak laki i macam ni...Heeee
.
.
.
.
.pluss yg ini bulehh!!!!! Kira pakej laaa....blink..blink...heeee





3 comments:

Mama Rania said...

oit...d200 tu idaman i jugak..
eh ari tu shahrul ada open nk jual lappy...

sue said...

Nak macccc jugaaaa

ieda said...

hahahahha akak nak yg atas tuuu ..
tgh cari cannon punyer ;))

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...