Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 20 October 2010

Eiiii..geraammmnyaa


Aii..ni rasanya niat nak tukar lappy makin kuat ni. Malam tadi dia buat hal lagi..tengah2 syok berfb..layan video kat youtube dengan cik hb..tetiba dia padam..Skrin jadi gelap balik. Aik!..rosak balik ka. Masuk ni..kira dah 3 kali rosak weehhh...Ni yg hangin ni...Tak kan la brand ni tak ok kot. Rasanya..kalau nak kata i guna semaksimumnya..idak la jugak..i guna kejap2 ja tau sekarang ni. Tu nasib i blum install sofware edius lagi..ingat nak la edit2 video skit..Dah kong dia...
Nasib la Acer ada..so tak la jiwa i meruntum sangat tak bleh blogger.


i idamkan ini you...Cik hb..adakah boleh ditunaikan impian isterimu ini..ekekekkekee...Botak laki i macam ni...Heeee
.
.
.
.
.pluss yg ini bulehh!!!!! Kira pakej laaa....blink..blink...heeee





3 comments:

Mama Rania said...

oit...d200 tu idaman i jugak..
eh ari tu shahrul ada open nk jual lappy...

sue said...

Nak macccc jugaaaa

ieda said...

hahahahha akak nak yg atas tuuu ..
tgh cari cannon punyer ;))

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "