Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 24 January, 2010

Mengarut pagi2 buta


Sangat tidak waras rasanya...Tak tahu nak buat apa diawal pagi2 ni..Mata langsung tak mengantuk...Hati resah..rindu pada hb..

Tak tahu nak buat apa..tak kan nak mengemas pagi2 buta ni kot...Nak membaca?..naik jemu dah..Tv pun ngarut ntah pape ntah..sangat tak menarik...

Buat workout?..Gila apa2 kul 1 pagi nak workout....Tapi memang buntu..mata tak mo lelap langsung...Layan Fb..kawan2 tgh sibuk layan MU plak...Huuu...huuu..sampai kul bapa la sue nak mengarut macam ni....


4 comments:

eynda said...

Akak kalau hubby takde memang takleh tido gak...layan tenet sampai 3-4 pagi pun boley :-p

zara aluwi said...

Salam Sue,

Kalau Sue suka menulis, waktu tu memang sesuai untuk meneruskan penulisan. Kerana waktu itu juga idea selalu melimpah2 mengalir hingga tak terkejar jari untuk menaip.

ibh said...

Kak eynda..Tu la pasal..mmg tak bleh tido..Tapi kan kak..hb buat gimik upanya..dia balik gak mlm td..dlm kul 1.30 rasanya..hee..hee..terkezut jg la

Kak Zara :..heee..hee..sue ni tak pandai menulis la kak...Nak update blog pun ayat lintang pukang..hee..hee

Mia-Ina said...

mia lak klu xde sape2 dirumah..mula la nk merewang kat internet depan mata...blog la.,mcm2 la..yg keja kat depan mata x buat...boleh lak last minute, jd keja tu...adoi

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "