Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 10 January 2010

Aktiviti pagi ni

Salam...Morning semua


Hah!..selesai aktiviti pagi ni...Basuh baju/ sidai baju, sapu sampah, mop lantai, kemas dapur, kemas laman, siram bunga...haaa..tinggal cuci bilik air jer belum lagi...penat dah..agak2 tengahari skit nanti baru buat...

He..he..kena buat berganda semua aktiviti di atas tu..sobabnyo eh..he..hee..pagi ni tak jadi joging...Maklum lah tengah 'coming moon ' ni..he..hee..perut sakit dan tak selesa...Tapi selain aktiviti di atas tu..sue ulang alik naik tangga banyak kali untuk gandakan lagi aktiviti...
Okies..sue stop dulu nak sambung kemas2 apa yang patut...

1 comment:

Mia-Ina said...

hehe..mia pun buat mcm2 setiap ahad...demi nk keluarkan peluh....janji kte buat aktiviti kan...

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "