Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Monday, 11 January, 2010

Deco Laman

Salam


Bila tengok laman yang sekangkang kera kat rumah ni...macam2 terfikir. Actually memang ada hajat nak deco laman tu...Dah banyak kali juga bunyi pada hubby..Hubby pun memang nak deco juga..cuma katanya belum sampai masanya lagi....

Hari tu masa pergi ke nilai 3..ada satu kedai tu jual barang2 untuk landskap..Huuu..memang teruja...ada satu tu sangat cantik..siap ada kolam ikan dan air terjun lagi..tapi mak aii..dekat 7 ribu reganya... Dah cakap ngan hubby nak design macam tu kalau buat deco nanti...He..hee...

Sue bukan apa...laman yang cantik ni penting sebenarnya..ialah..ia akan mendatangkan satu suasana yang mendamaikan..bila ada bunyi air..pokok2 yang menghijau..sangat nyaman dan tenang...Boleh hilang stress jadinya...

Tak pa lah..insyaallah satu masa nanti akan terlaksana jugalah hendaknya..So..sekarang ni hadap jer apa yang ada sekarang ni...Yang penting still ada pohon2 yang hijau....
Terover rajin..carik2 kat google gambar2 laman buat inspirasi ( So..gambar di bawah ni semua ehsan cik Google..)




Nice kan semua design ni..ala2 tropika ada..ala2 bali pun ada...Tak kisah lah..janji cantik..heee..hee...

Tak tahann tu..berangan tak hingat...laman sekangkang kera jer..ada hati nak buat macan tu..kih..kih....

6 comments:

Mia-Ina said...

klu dh tekad kak sue,pepun boleh.

ieda said...

waaaaaa cantik kan dik ..
wish dpt buat deco lama mcm nieh
tapi sayang .. beli umah x der ruang utk decooo
deco dlm umah jer lahhhh

eynda said...

Cantik2.....laman kecik pun boleh buat kan... :-)

ibh said...

Mia- ina :..betul tu dik..

Kak ieda : he..hee..dlm rumah pun ok what..

Kak ieynda : Tapi tak bleh lawan umah baru akak nanti kan..he..hee

Kak Engku said...

isk teringin nye nak letak kat taman...

Kak Engku said...

isk cantiknyeee

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "