Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (7) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (240) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (16) Menu Mudah (13) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (2) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (19) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (3) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (9) Wishlist (6)

Cap Jempol ku

Salam semua...
Cantik tak watermark nih.... Cantik kan..macam orangnya juga......
Hee..heee..ada yang kena hempuk dengan
Hee..hee..ada yang kena hempuk dengan dik Jiya nih...Semua ni hasil kreativiti Jiya..I tukang tepuk belakang dia ja..kasik idea kluar..haa..hakkk.... *Nyuruk nanti kena hempuk ngan jiya..


Okies..ni antara watermark yang akan digunakan dalam setiap pic yang akan digunakan di blog ini nanti....



Benang & jarum untuk gambo projek kraf ( yo..yo on jerk...tak rajin pun nak buat aktiviti kraf ni..)


Cap jempol bulat untuk yang ala2 gambo personal ...

Dannn...gambo chili ni untuk gambo masakan ( walaupun hakikatnya sue tak terer pun masak cam Dak Jiya tuh..ha..hakkk)



Okey..pada sesiapa yang berminat nak buat cap jempol cam atas tu..silalah masuk ker umah jiya ya...atau Klik ja gambo kamben yang cute kat atas nih....


Tapi jangan plak klik gambo muntut kamben nih..nanti dia menabur baja kat umah sue nih..payah nak buang...Kena panggil Jiya lah nampaknya....Tolong kutip baja kamben dia nih..kih..kih...( lariiiii...nanti jiya marah cam hulk )

3 comments:

Mia-Ina said...

tengok punye tgk, br faham apa itu cap jempol..ahahak..haha..mcm2 la kak ni..tp idea kraf bgs utk semua

Jiya said...

kak suee.. heheheheh! sengal la nko kak sue.. ada ker patut tunjuk bontot kamben jiya kat sini. kehkehkeh!

kak.. apsal tak guna yang dah siap link akak?? ker aku lupa kasik nighh??

ibh said...

Mia ina :..hee..hee..ituh ler rupanya...

Jiya..Ko biar betul jiya....yg mana plak nih...

Creamy butter chickens

Buat kali pertama mencuba buat menu ni. Selama ni tengok saja. Tak pernah nak rasa or nak buat. Tapi ada satu hari tu, hakak terambil s...