Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 17 January 2010

Berangan laeiii

Salam

Diluar rumah masa ni tengah hujan lebat..Guruh sabung menyabung...

Time hujan2 macam ni..duduk depan sliding ni..pandang ke laman..mula berangan melihat taman idaman..Kih..kih..berangan jer la keja nya...


Boring sebenarnya ni..hubby keja..duduk rumah tak tau nak buat apa..Bila dah boring2 macam ni mulalah nanti asyik nak menuju ke dapur ja...ntah berapa kali ulang alik ke dapur dah....tu jer lah koje nya...Paling bahaya..semalam baru jer top up barang2 dalam kabinet and peti sejuk..lagi galak la nampaknya..mulalah secara tak langsung akan menyumbang kepada bertambahnya lomak2 di badan nih hah...


Hari ni aktiviti pun slow..aktiviti wajib hujung minggu pun dibuat dengan pantas...workout?..haa..haa..sat lagi baru nak buat...


Apa-apa pun jenguk rumah kawan2 dulu..Tengok apa aktiviti diorang hari ni..Baru semangat nak workout (tercabor sebononya eh bila tgk diorg diet n buat workout..)


Key..layan lah gambo landskap ni yo...anggap la..ni la landskap sekangkang kera yang ado depan umah ni hah..hee..hee







Okies..Jom kita senam..heeee


2 comments:

eynda said...

Utk corner depan rumah cantik la buat cam ni :-)

Mia-Ina said...

bestnya klu ada cam2...aduhai...

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "