Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tuesday, 12 January 2010

Coti

Salam..

He..hee..hari ni sue coti....ceh!..mencoti kan diri sebenarnya. Pagi2 lagi pala dah buat hal..sakit sangat..perut lak dari semalam sakit.. harus pagi ni 2..3 kali ulang alik pergi jumpa cik Tan...
Key tak mo cita pasal hal ni lg.....

Duduk rumah ni seronok gak sebenarnya..tapi lama2 sangat akan jadi boring plak..Ya lah..apa sangat lah yang boleh di buat kat rumah ni...kemas sana skit..kemas sini skit ..dah siap....
Pukul 10 tadi buat juga workout sikit2..buat step turun naik tangga and brigging kejap..tu ja yang mampu dibuat...Masak ala kadar jer ( janji masak..tak der idea nak masak per )..sebelum adik ipar balik sekolah.....

Lepas mandi..sampai la sekrang ni still mengadap laptop...jenguk2 rumah kawan2...baca2 akhbar...carik cerita2 hangat..tu jer lah kojernya...Kalau seu ada kat rumah macam ni la..kadang2 hampir 24 jam laptop ni tak rehat....he..hee....

Okies..sue nak layan cerita kat tv sat...key...selamat berehat ( khas untuk diri sendiri yg sedang bercoti..kih..kih )

Okeis...layan gambo ehsan dr google ni..Biruuuu ja mata memandang..Tenang kannnn....

No comments:

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "