Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tuesday, 12 January, 2010

Cinta Balqis


Sapa suka tengok Cinta Balqis angkat tangan!!...
Hee..hee...mula2 tu sue tak berapa suka juga dengan cita ni..Tapi lama2 jadi syok pula...Tu pasai la sue tak suka sangat bila start mengikuti satu2 cita tu..mula la lepas tu tak mo tinggal nak layan....Semalam tak dapat tengok sebab balik keja terus pergi tengok rumah sewa,kena tolong hubby bersihkan rumah..Huuu...huuu..tak der alasan ma mau tolak..Tak kan mau cakap..nak balik cepat semata2 nak layan cerita Cinta Balqis jer...Kih..kih...( padahal hubby pun layan gak cita ni.)

Huuu...hari ni bleh layan sampai puas sebab sue coti..Tapi sebenarnya..tak dak hal lah kalau tertinggal pun.. Sebab still bleh tengok melalui web TV3...Thank's la Tv3 sebab sediakan ruang untuk penggemar cerita di TV3 yang sering terlepas menonton siarannya.

Jangan lupa ya...Slod Cinta Balqis..Jam 6.30 petang di TV3 ( hah KO!..jadi iklan tak berbayar dah )



4 comments:

Cik_Nomi said...

saye2 (ni tengah angkat tangan neh)..

tapi kan dah lama gile tak follow.. sbb petang2 selalu ade training.. ntah hape ntah citernye skang... huwuwu

ibh said...

Tak per..bleh tgk melalui web tv3 jer..cita dia makin panas tau..kih..kih

Cikgu Yus said...

saya..saya.. (nie dah angkat kaki tgn nie..) best la citer tu...

ibh said...

Waaa...byk gak peminat cita ni upanya..hee..hee

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "