Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Doa harian

Salam

Hari ni sue nak share tentang doa harian ni....Pesan mak..jadikanlah doa ni sebagai zikir harian. Dulu masa sue belum kawen..sue memang tak lepas mengamalkannya..pendek kata..selagi tak habis baca sampai 1000 kali mata sue memang tak bleh lelap punya...Sekarang ni dah jarang2 sue amalkan...bila teringat buat..tapi nak dapatkan kiraan sampai 1000 kali tu payah sangat....

Terasa sangat diri ni macam dah jahil sangat...Tu baru amalan sikit tu ja..belum lagi macam2 doa dan amalan seharian yang lain...Sian mak..macam2 dia ajar anak dia ni..last2 anaknya tak amalkan pun....


Key kawan2..mari kita sama2 amalkannya ya..Insyaallah moga hidup kita sentiasa berada dalam rahmatNya...Aminnn


Sharing is caring

No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...