Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Puding Kelapa


Layan menu minum petang hari ni...Selain tu ada gak buat Oreo Cheese Cake..Tapi segan nak posing kat sini..Hasil tak bapa ok..tapi still sedap.

Lain kali lah posing ya.

3 comments:

Cik Nomi said...

eh, dah try buat oreo cheese cake ke? letak lah gambar.. haha.. gune camera trick bagi nampak cantek.. hahaha (tu tactic aku tu)

Cik Nomi said...

ape yang jadi kat cheesecake tu.. hehe

sue said...

Cik Nomi:Hahaha..dengan gigihnya..dah try buat..Loyang besar..adunan tu saiz kecik..Jadinya adalah nipis..Tak bubuh pun bisekut merry..sbb takut cheesenya tak cukup nak dilayerkan diatas sekali...
Biskutnya tak lekat sgt..potong..berterabur la juga..Tapi rasa..memang meletup..sedappp...Dah ada testimoni lg tau..depa kata sedap..ekekkekee..

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...