Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 7 November 2010

Puding Kelapa


Layan menu minum petang hari ni...Selain tu ada gak buat Oreo Cheese Cake..Tapi segan nak posing kat sini..Hasil tak bapa ok..tapi still sedap.

Lain kali lah posing ya.

3 comments:

Cik Nomi said...

eh, dah try buat oreo cheese cake ke? letak lah gambar.. haha.. gune camera trick bagi nampak cantek.. hahaha (tu tactic aku tu)

Cik Nomi said...

ape yang jadi kat cheesecake tu.. hehe

sue said...

Cik Nomi:Hahaha..dengan gigihnya..dah try buat..Loyang besar..adunan tu saiz kecik..Jadinya adalah nipis..Tak bubuh pun bisekut merry..sbb takut cheesenya tak cukup nak dilayerkan diatas sekali...
Biskutnya tak lekat sgt..potong..berterabur la juga..Tapi rasa..memang meletup..sedappp...Dah ada testimoni lg tau..depa kata sedap..ekekkekee..

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "