Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tuesday, 23 November 2010

Contest Meneka Gambar S.B.T

Contest daripada blog Suara Bawah Tanah..Ngeri ja bunyiknya kan Hehehheee..
Ok! Sue tengah gila join contest nih. Untuk itu dengan rasminya sue join juga contest S.B.T ni..
Sapa nak Join sila Ke S. B. T sendiri ya..

Senang ja..Sila teka gambar ini.
.
.
..
.

.
.
.
.
.

.
.
.
Ok!..Jawapan dari sue adalah PAPER CLIP...


3 comments:

belalang hijau said...

name blog mcm ngeri tp tuan blog dia kacak dan menawan jer...hahaha

terima kasih yea sebab sudi join...

ieda said...

hermm same jer tekaan akak ngan sue khikx3

sue said...

Belalang hijau:Tq sbb buat contest senang mcm tu..heee..

Kak Ieda:Fuhh!!!..moga tekaan kita betul..Tak gitu pak belalang...ekekekkee

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "