1'st GA CIKGU CT JUNIOR

Ooo...makin lama makin banyak lak belog yg ada GA sue masuk. Rasa2 kalau tengok tajuk n3 pun dah tau kan apa maksudnya..heee.. Sapa2 yang masuk rumah Cikgu CT ni mesti teruja tengok pinggan mangkuk yang cantik2 dan antik gitu.

Actually GA ini dibuat sebagai tanda persahabatn di alam cyber dan juga sempena riang ria cuti sekolah..heee..pinjam ayat Cikgu CT jap..Okies!..Sapa nak join boleh masuk rumah CIKGU CT ya..


1'st GA CIKGU CT JUNIOR

HADIAH UTAMA


SPECIAL GIVEAWAY


Syarat-syaratnya boleh klik rumah CIKGU CT ya. Pada Cikgu CT, thank's sebab menganjurkan contest ni dan selamat berkenalan.




Comments

sue said…
Suffer8zine:Moh la kita join ya..hee
wida said…
mcm pinggan dulu2 jer..antik & lawa lah