Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Thursday, 25 November 2010

Baby n Me..OooHhhh..My baby


Sangat buhsann loo....Nasib baik ada cita best nih...Dapat link ni daripada umah cik kak pengembala kamben kita la..
Jiyaaaa...nasib ko bg link ya...Boleh gak akak ko ni layan cita ni..Busan tau duduk sorang2 tunggu nak balik umah ni..hehehhehe...Miss u lah Jiya...U bz allways...


Lama betul tak layan cita Korea nih...Skali layan..mau ketagih nanti..Tu yg malas nak layan tuh.

Siyes..cita ni memang best..kena semak nih..adakah pn zel yg sedang sarat itu mempunyai stok cita ini..Heee

Mau tengok jugak...Meh masuk SINI ya..Tu part 1, tuk part 2 klik SINI lak...
Selamat Menonton.


12 comments:

suffer8zine said...

ehhh pernah tgk cite ni la

Terkini : Terperangkap 3 Minggu Dalam Tandas

makcikrehan said...

kompom kak zel ko bisa mencarikan apa saja pelem sekalipon. hehehe

nur easy said...

jalan2 sini. betul best ke? leh cuba tengok ni..;)

sue said...

suffer7zine:Best jugak cita ni

sue said...

Makcik Rehan:Hahhhaa..ya kompom..tp dgn keadaan dia skrg..baik dihold dlu niat utk menyusahkan dia tu..ekekkee

sue said...

nur easy:Ya mmg syok..bleh gelak2 sorang2 lagi..hehehehehe..

Melor said...

salam perkenalan ya nama ku melor.nice blog.

kak ina kl (1) said...

kalau dah terperangkap cerita korea ..semua kerja tak jadi

ieda said...

haaaaa hermmm x pernah tgk layie ..
tapi akak x pernah sempat layan citer2 mcm nie uhuhuu

sue said...

Melor: Salam Perkenalan juga..

sue said...

kak Ina KL:Hehhehe..betui2..habis 1 nak layan lagi 1..dan lagi..hee

sue said...

Kak ieda: Best cita ni kak..sue pun terlayan cita ni sbb kes boring tunggu cik hb ja..heee

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "