JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG

Salam semua..memandangkan sue masih di opis lagi dan sekarang tengah buhsan..Maka aktiviti merayau di alam maya adalah kerja yang sangat berfaedah dirasa ketika ini.

First tadi dapat msg dari pada Nana yang sue dah menang GA. Alhamdulillah..saja2 try..berjaya juga. Ok..tak mo cita pasal menang GA Nana tu dulu..Sekarang sue nak cita tentang blog ni yang menganjurkan satu contest sempena first anniversarynya pada 10.10.10. Cantik ja tarikh tu kan..Heee..Ok!..Sapa2 nak join boleh Klik sini ya. Hadiahnya adalah...



SYARAT-SYARAT :
  1. Jadi follower my blog : Siap. No bertuah adalah 378
  2. Buat entry di blog korang bertajuk: Siap
  3. Nyatakan dari mana awak tahu mengenai contest ini : Ooo..nasib jenguk rumah nana tadi di http://nanamrul-contest.blogspot.com/
  4. Bila korang dah buat entry dan dah join blog nie tolong tinggalkan komen ye berserta url entry anda..: Siap
  5. Tolong letak banner saya di sidebar korang: Siap..dah letak pun..:-)

Pastttt!!!..Kalau rasa2 korang nak masuk juga..jgn lupe buh nama sue sebagai referral ye tq!..Heeee


Comments