Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Monday, 1 November 2010

Audit...

Mood adalah...


bengong sat...
Cam ni la bila nak hadapi Audit....

Masa adalah sangat bermakna pada waktu ini..
( blogwalking bleh sat..kalau tak mengong lak ngadap keja ja..hahahhaha..alasannnn)


Time ni akan ramai orang di office sampai ke malam hari..Mana muka yang tak pernag stay back pun ado..Kalau idak..balik2 muka
ni la jadi penghuni office ni sampai ke malam..Tu belum kira yang datang waktu coti..Hahaha..hambek kau...Semua tengah kalut....time ni la masing2 baru nak semak dokumen..Akakkakakaa....

Betul tak Wa..hahahhaha...Sila siapkan keja tertunggak anda tu ya...I tau u akan skodeng belog i ni kan...Hahhahahaha..
Seee...i boleh nyanyi lagi tau...

2 comments:

Mama Rania said...

wakakaka..sbr je la kak sue ni...
silent reader tu kak su..

Anonymous said...

hahaha sangat hebat sue nie..ramalanmu benar belaka...so harini marilah lagi sekali kita jadi mengong mcm semalam...dan jadi mengong sampai tamat audit yer..kehkehekhe.....silent reader of coz;)

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "