Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Renung-renungkan...

Assalamualaikum..
Tak tau nak update apa...
Just share photo ni..

Meh sama2 renungkan...
Apa ada disebalik gambar ini....


Just imagine..u ada di bawah pohon ini..
mendongak..memandang ke tiap2 dahannya..
hingga ke puncak pohon.... 
Apa yang dapat dilihat..
Apa yang difikirkan....
Fikir..fikir..fikir..dan terus berfikir..
Renung ..renung dan terus merenung...
.
.
.
.
.
.
..

Yang pasti...satu saja yang dapat di ungkapkan.. 
BESAR KAN KEKUASAAN ALLAH..

Subhanallah..Indahnya setiap benda ciptaan Allah.

2 comments:

Mama Rania said...

buat kerja berpekdah sikit kak..g masuk blog sy register says.my

ibh said...

Potong betul ko ni yantie..Hakak ko ni baru nak bermadah bagai..Hahahahaa..

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...