Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Nasi Lemak..tambah lemak..Hadoiii aiii....

Assalamualaikum...
Salam hujung minggu...
Update N3 nak cepat-cepat ja ni...
Banyak kerja-kerja rumah yang menanti...


Okey!..pagi ni agak terajin sikit...
Buat menu sarapan berat...( Haru kalau  termakan ni...heeee..erk!..makan sikit ja ok kot..heee )
Ya la..dah lama sue tak masak gantung kuali kan..Sian lak kat orang-orang dalam rumah ni...
Oleh kerana tukang masak "Diet"....so..tiada aktiviti masak-masak...

Ok..ok..kata nak update sikit ja...Heeee
Ni dah merapu macam-macam dah ni..
Baikkkk...sue nak cepat...
Nak kemas-kemas laman pula.....

So..untuk u all semua..Jamu la mata korang dengan sarapan kami pagi ni ya.
Nasi Lemak....(^_^)...Sedap tak sedap tak tau la ya..Janji kenyang..Heeee



2 comments:

Mia-Ina said...

mia suke klu akak capture bab gmbr akak msk..menarik..mia klu amik gmbr mia memasak kat rumah sewa tu dgn pinggan dh la x elok..layan je la pic yg comot tue..huhu

sue said...

Ala mia..akak main capture ja tu..Maklum la..tak da kamera canggih..pakai hp ja..Hehhehee

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...