Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 3 April 2011

Bihun Goreng Putih

Bihun Goreng Putih
 Assalamualaikum...Selamat pagi semua.
So..apa aktiviti hujung minggu korang hari ni.
Sue hari ni nak duduk rumah saja....Berkemas seluruh rumah..
Dari dalam sampai la ke laman....Target!...Nak burn banyakkkkk kalori hari ni...
Pastu tengahari or petang skit..ada plan nak start projek jahit menjahit...erk!!! :))

Apa-apa pun...walau kita diet...
Kena juga fikirkan tekak orang lain yang tak diet kat rumah ni juga.
So..pagi ni sue just sediakan Bihun Goreng Putih simple ja.
Buat pedas sikit...Hahahahhaha....biar makan sampai sakit perut berpeluh-peluh...
Ok la tu...menu berat dah tu..Layan sampai tengahari la ya...

Tengahari..tak fikir lagi nak masak apa lagi...
Tak apa..tu nanti-nanti saja fikirkan.
Now...sue nak pi jenguk laman sekejap...

Ok!..Jemput sarapan ya..
And .......


SELAMAT BERHUJUNG MINGGU.



No comments:

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "