Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Indahnya Ciptaan Allah..

 Assalamualaikum..
Penat?... Stres?..
Mari kita layan benda- benda yang indah..yang semulajadi.....ciptaan Allah.
Ni semua gambar bunga2 yang ada dekat sekitar rumah sue kat kampung...
Jangan tanya apa nama bunga ni ya.
Sue memang tak boleh jawab..hehhehee


Sue suka bunga ni..berbunga banyak...Merimbun memanjat pokok mempelam..Gambar ni sue jadikan wallpaper kat hp dan pc kat office...Agak-agak mata letih...pandang gambo ni..heee..
Betul tak sue cakap...Cantik kan
Awas ya...berduri ni tau...So..jangan cuba-cuba nak dipetik bunga yang cantik tu.

Antara spesis orkid...

Ni bunga pukul 5 ya..rasanya la...Ada banyak jenis..yang ni cantik..macan rose sikit-sikit.




Bunga raya...
Semua gambar ditangkap menggunakan kamera hp saja...
Kualiti gambar mungkin tidak secantik mana..
Tapi sue sangat puas hati..sebab dapat merakamkan gambar-gambar yang cantik pada pandangan mata sue.

No comments:

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...