Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Ramadhan ke 11

ASSALAMUALAIKUM
Alhamdulillah..sue sampai perlis dekat kui 9 pagi tadi....jenuh rasanya nak sampai...banyak berhenti rehat kat RnR...Drebar ngantuk sangat, hehehehhee...lebih kurang ja dengan co-pilot pun..Mata berat..nak membuta ja...

kejap saja..hari ni dah ramadhan ke 11.... Hari ni tiada n3 berkaitan makan-makan ya. Sue cuti masak...diulang..sue cuti masak..En. hb yang bagi cuti ya...Walau pun tak bapa suka..sebab kalau masak boleh tentukan menu yang sihat-sihat. Kalo beli..kompem rambang mata dan akan over membeli dan over juga makannya..Ngeeee....But..i try tahan nafsu...Beli sekadar keperluan sahaja....

Sat lagi nak pi kuar cuci mata....Now, sue nak sambung charge bateri jap..Letih tak hilang lagi...Tak mo la  nampak 'melayuuu' ja nanti..kikikikiiiii.....

key..semua..SELAMAT BERBUKA PUASA ya.....

3 comments:

Mia-Ina said...

wah dh smpai perlis ni..semoga best dok sana kak

gerhana luka said...

sue bukan melayuu dah mencinaa nanti tak cukup tido sbb mata sepet hee...

POSH76 said...

blogwalking

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...