Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 17 August 2011

Nuzul Al-Quran

ASSALAMUALAIKUM...
Salam Nuzul Quran....Bagi orang keja kat Selangor..CUTI...Tapi kami yang keja kat Wilayah ni..KEJA ya..huhuhuhuhu....

Wokey...tak ada benda pun nak update...just nak tepek info ni saja..

Ambik kat blog Rehan tadi...bagus nih..untuk panduan dan ingatan diri sue sendiri...(^_^)

5 comments:

gerhana luka said...

hee... selamat bekerja la sue setelah bercuti panjang. Huh banyak dah kumpul saham tu bila nak bertaubat....

ibh said...

Liat dah ha nak keja ni..kikikii..
Oiitt!!!..idak ler aku terbuat semua tu...tapi kadang2 terrrr juga....lagi2 part yg dua bawah tu...kdg2 terlepas juga ..ngeee..Tu ingatan bersama tu..ngeeee

Mia-Ina said...

penuh muhasabah list..amacam cuti kak?dh keja?

ibh said...

Mia-Ina:Tu la dik..baguskan utk muhasabah diri...Cuti ok...tapi sana panas la dik..hihihiihh..dugaan sikit la...Selasa akak dah naik keja dah...Tak bleh cuti lama2..nanti nak cuti raya plak..ngeeee

Ijan said...

Salam kak Sue, kite pun asik terrr terr je.. hehe... kena selalu beringat ni :)

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "