Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 1 June 2011

Happy Birthday

ASSALAMUALAIKUM..
Banyak cerita nak share sebenarnya...tapi bukan sekarang ya..masa tak kena..nak start koje dah ni..
Ok!..Sue just nak wish..HAPPY BIRTHDAY pada kawan sue yg sorang ni..GERHANA LUKA ( Apa la pelik beno nama ko ni weh!...:p)
Apa spesialnya dia ni..Coz dia ni..Kawan school sue sebonanya eh..and now dia juga dah jadi kawan blogger sue juga.. Dah jadi geng dapur-dapur juga..Ngeee...
Pic from cik GOOGLE

Aku tak ler pandai lagi nak deco-deco kek ..so aku pinjam gambo dari cik google la ya.. bagi kek kat ko .Nak yang betul ..ko mintak la kat king ko ya..Ngeee..Happy Birthday Beb...Muahhhhh!!!!...

1 comment:

gerhana luka said...

thank you... thank you... thank you... gambo pun jadi lah sue, kenyang mata heeee...

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "