Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Sunday, 19 June 2011

Terasa macam nak tutup ja

Terasa macam dah nak tutup ja blog ni...Pasai pa?..Sue pun tak tau pasai apa...Masalah la tu dah kan...Hehehehehhe..
Tak lah....sekarang ni sue memang jarang ngadap blog sebenarnya.. Nak update pun dah malas..
Cerita memang banyak,..tapi nak mengarang tu, susah sangat....Kalau kuar pun..ayat yg kuar dah macam budak darjah 1 punya ayat dah rasanya..

Lagi pun banyak benda yang nak difikirkan ( maklum la..i ni kalau emosi terganggu skit..mulalah tak bleh buat apa..emo)..banyak benda yang nak dilakukan..Tu sebabnya kadang-kadang sue tak sempat nak update blog ni....So far, sue akan update kalau sempat pun kat fb ja..lagi senang.

Ok lah...sue stop dulu...Nak prepare sarapan pagi...kalau mood ok..berupdate la blog ni ya..Tapi tak pa..tuk dua tiga hari ni..sue dah siap2 buat auto publish n3..so kira berupdate juga la tu...Ngeeee..Daaaaa...



2 comments:

ieda said...

loor dikk jgn lah mcm tuu x best lahh .. akak lak x suke update kat fb .. mcm x der paedah je disana .. kat sini leh joint contst , GA dan dpt duit nuff dikk x der lah omong12 kosong je .. huhuh

take ur time tau :)

gerhana luka said...

sue pesal mood2 bagai ni... jgn mudy2 banget nanti cepat byk kedut heee... hepy go laki jer cam aku ni

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "