Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (6) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (236) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (14) Menu Mudah (10) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (17) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (2) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Aishwarya Rai pregnant


Alamak...mesti sweet ja kan...Aishwarya Rai pregnant..
Orang cantik kalau pregnant mesti comei ja..Ngeeee..Ya la..sebelum ni kita selalu tengok dia pose pakai seksi-seksi...Lawo-lawo..Nanti kalau perut dia dah beso..macam mana lah rupanya kan...(^_^)..Lagi cumei dah tentu...

Yang pasti...Happy betul pak mertua Aishwarya Rai bila tau menantu dia pregnant....
Iskh!!!....Syoknya..Heeee...



 Lagi cerita boleh baca sini ya....
Sumber:

2 comments:

cheqna said...

of coz..mesti cantik si aishwarya ni bila pegnen....
salam kenal n ziarah =)

Mia-Ina said...

wah x sabar tunggu perut dia naik

Sup Tulang Jangan Pandang Belakang

Kali ni up lagi menu dah basi.Dah try lama dulu.Sesekali   nak juga try resepi google..Biasa tu buat sup ala campak-campak ikut hati ja. ...