Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (212) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (15) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 3 June, 2011

Apa i buat tetengahari jemahat ni?

ASSALAMUALAIKUM..
Tajuk tak bleh blah betul la kan....I BOSAN loo..sebenarnya...Nak kuar jenjalan macam orang lain..Langsung tak dak SERU...Sanggup duk memBESO kan punggung ngadap pc....
Pala ni dah la dari semalam lagi sakit..ntah apa puncanya pun tak tau...Masa balik kampung hari selasa tadi elok saja...Tak dak pun sakit-sakit..Elok ja sampai KL..pagi Rabu tu...datang lak penyakit sakit palanya ni...

Seru nak membaking pun tak datang sebab GAS habis ( alasannnn) dan nasib..malam tadi en hb dah call untie hantaq gas..Kalo tidak...jangan pelik ya en hb kalau u carik pisau pun tak jumpa ....( ni sllu berlaku ya..sbb tu i cakap...so,,jgn pelik i buat statment mcm ni..hahahhaa.Erk!!!,,ker org ingat i ni terlebih sorok kot..ngeh!..ngeh!..)

So..apa sue tengah buat sekarang?..Ya!!..tengah gigih mencari resepi-resepi..info-info yang baguih-baguih untuk digunakan sepanjang cuti dua hari ni...Hahahahhaa..nasib cuti dua hari..kalo seminggu?..tak tau la......


Ok!..sementara sue mengoogle mancari apa yang sue hajatkan..Layan la ya gambo Imam Muda yang Lahir pada 31 Jun 2011 ( sengal..nasib cik Nuraz perasan pasal kesilapan ni..hahahhahaa...)..31 Mei 2011 hari tu...Ni bb adik sue..nama dia blum tahu lagi...Bb pun kabonya belum kuar hospital lagi sebab ada jangkitan kuman dan perlukan pemeriksaan lagi..So mak dan bb still stay kat hospital lagi...



2 comments:

nuraz said...

salam sue...31 jun 2011 lum sampai lagi lah sayang...hihi...

ibh said...

Akakakkakka..Sengal ja kan..Cik nuraz nasib cik nuraz pasan...Pe jadah 31 jun...hahahhaha...

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "