Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 29 June 2011

Jadi Mc Gyver la pulak..(^_^)

Tengok!..Sapa kata tak boleh...Kita jangan selalu rasa lemah...Nak buat tu tak boleh ..nak buat ni tak boleh....belum cuba belum tahu lagi kan...
Heeee...ntah apa la yang sue bebel kan ni kan...Dah la masuk tak bagi salam langsung..terus-terus ja membebel...Heee...ASSALAMUALAIKUM..u all..(^_^)..

Ni semua sebab benda ni lah...

Getah ni ja yg dah haus....so kena diganti
 Sekarang ni kan mood menjahit tengah meluap-luap juga...Boleh plak, tengah syok menyiapkan projek baikk punya..mesin buat hal....Tak bleh jadi..semalam paksa juga hb bawak sue pi kedai SINGER...Seperti biasa..hangkut sekali mesin yang berat tu ya...Sampai kedai...Orang yang nak repair tu tak da la plak..kalau nak buat kena tinggal sehari..Iskh!!!..fikir2..tak bleh jadi..nanti tergendala projek...Tak pa...Tekad..sue beli ja getah tu..try pasang sendiri....

Sampai rumah..tak dan nak buat apa...benda tu dulu sue godek..Hehhehehehhe....Yaaaa...senang ja rupanya....Tak sampai 5 mint siap pasang dengan jayanya...Hahahhahhaa...pas ni tak payah dah hangkut mesin yang berat tu bawak sekali pi kedai..kikikikiiii.....I pun boleh repair sendiri dah ya...



Ni la dia projek yang sedang sue buat..apa lagi...menyiapkan satu set cadar dan bantal tuk bilik tetamu plak...Tinggal langsir ja lagi tak siap....Last dapat siapkan..sarung bantal tuk kawan sue ja....Pastu mesin terus jem..Tak mo gerak..heeeee...Sekarang dah ok ya..boleh la teruskan projek seterusnya...Fuhh!!!...berderet ni list projek-projek yang bakal menyusul..hehheheee.Tak sabo nak balik off.....ya la tu sue....haaahhaaaa..

No comments:

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "