Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Saturday, 28 May 2011

Kan dah kata..i sangat rajin hari ni..(^___^)

Cak!!!!...
Ecececeh!!!!..Tak reti..reti bagi salam dah kan..Assalamualaikum..Malam semua.
See..kan i dah kata..hari ni, sue sangat rajin kan..Complete satu hari ni dari sarapan pagi sampai ke malam sue masak kan..Ngeeeee..(^__^)..Puji diri sendiri....

Dah!..dah!..menceceh ja kejanya...Layan menu sue malam ni pulak. Simple sesangat. Teringin nak sediakan menu simple ala-ala macam Kak LG plak..yang menunya just kumpul dalam satu pinggan ja..ngeeee...udah western kan namanya..Tapi sue ni..buat western campuq melayu..Jadilah..nak buat macam mana..yang makannya tu lidah melayu pior....Kalau sue buat macam Kak LG buat tu mesti cik hb tak mo makan punya..heheheheee...

Korang layan la picture menu tuk hb malam ni ya...Sue tak makan dah...Full dah perut...Macam-macam dah masuk satu hari ni...Ntah bapa banyak la kalori yang dah masuk ni..

Agak-agak selera tak korang tengok?......hehehehheeee.(^__^)

Sue..Try masak se sihat yg boleh tau (hancus ayat)..mee yg simple just pakai olive oil, garlic, kicap dan oister sos ..>>>>>> erkk!!!!!! sihat ke ni ya..Ngeeeee...

Udang  dan sosej di bakar ya (^_^)......

Okey!..Sekian laporan untuk malam ni...Huaaaa...tuan rumah nak rehat pulak ya....Sambil-sambil tu nak selongkar dapur korang pulak..Heeeee....(^__^) .....Muahhhhhh!!!!!!!..

2 comments:

ijayuji said...

Salam kak sue! dtg malam2 buta niii lapo pulak nmpk nasi goreng tu! puding ada lagi tak?????? kita lapo!!! kalau rajin2 tu jgn lupa hulur kat siam :D padang bola i tadhkan hihihi

Mama AA's said...

sedapnye... lapar blk suda...

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "