Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (15) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Ikan (2) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (2) Lauk (7) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (240) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (16) Menu Mudah (13) Minuman (9) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Muffins (1) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (3) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (18) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (2) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (19) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (3) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Telur (1) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (9) Wishlist (6)

Cepat..cepat..sapa nak..

Cepat-cepat la kome semua ya..
Mana-mana yang kaki McD tu..
Haaa...sila lah print gambo ni ya..
Dah kecoh dah kat fb dan email inbox sue..
heeee...cepat..dua hari ja tau....
i diet..tak pandang dah  (stakat ni laa...ngeeeee)


5 comments:

ibu qaleesya said...

esok wajib si9nggah.. hehehe

ieda said...

akak dah beli dah ekkeke :) sblm nie lahhh

Cik Nomi said...

McChicken cam dah tak best je..

gerhana luka said...

heee... baru makan mcD tak bleh la nak rebut lagi get1 free1 ni, tengok je la

si tuan putri kiUt said...

mmmmm..... sempat lagi ptg ni nak terjah niii......jap3 amek guntinggg yekk...:D

Creamy butter chickens

Buat kali pertama mencuba buat menu ni. Selama ni tengok saja. Tak pernah nak rasa or nak buat. Tapi ada satu hari tu, hakak terambil s...