Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tuesday, 24 May 2011

Cepat..cepat..sapa nak..

Cepat-cepat la kome semua ya..
Mana-mana yang kaki McD tu..
Haaa...sila lah print gambo ni ya..
Dah kecoh dah kat fb dan email inbox sue..
heeee...cepat..dua hari ja tau....
i diet..tak pandang dah  (stakat ni laa...ngeeeee)


5 comments:

ibu qaleesya said...

esok wajib si9nggah.. hehehe

ieda said...

akak dah beli dah ekkeke :) sblm nie lahhh

Cik Nomi said...

McChicken cam dah tak best je..

gerhana luka said...

heee... baru makan mcD tak bleh la nak rebut lagi get1 free1 ni, tengok je la

si tuan putri kiUt said...

mmmmm..... sempat lagi ptg ni nak terjah niii......jap3 amek guntinggg yekk...:D

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "