Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Friday, 6 May 2011

Ini adalah rahsiaku...

Assalamualaikum.
Pagi kawan2 ..Syukur Alhamdulillah
Kita still diberikan nyawa lagi untuk hidup didunia ini.
Pagi jumaat lagi sue dah ready dengan n3 private,..
Actually..N3 ni hanyalah n3 luahan rasa.
Memang perlu diprivatekan pun sue rasa.
Dan..sorry..kalau ada yang mintak password..
tapi sue tak bagi ya...Sila jangan kecik hati
Sue ada sebab tertentu untuk tidak memberinya..

v
v
v
v
v
v
v

Private N3


OMG..kul 5.45 pagi dah weh!..Dah subuh dah....Memang tak tido la dah jawabnya ni..
Ok..sue stop dulu..Nak iron baju dulu..
Mandi..and siap2 pi keja ja.
Ok..apa2 pun..Tuk u all semua...pesanan penaja.
Mari kita mulakan hari kita dengan Ucapan syukur Pada Allah..
dan
SENYUM selalu ya..








2 comments:

ieda said...

entry mana yg adik private kan ..

apa2 pun yg terbaik adik rasa , akak hormati :)

Mia-Ina said...

moga diberi ketabahan & ceria selalu dlm pe jua cerita rasa yang diluahkan..

dtg klik ur nuffnang lg

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "