Labels

Anniversary (1) Award (1) Beauty (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (4) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Daging (1) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (5) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Korean Food (1) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (4) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (5) Masak2 (228) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (10) Menu Mudah (8) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (2) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (17) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (7) Salad (3) Santai (1) Sarapan (13) Senam (9) Shopping (1) SKII (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Tuesday, 1 February 2011

1'st Februari

Assalamualaikum..
Yaaaa..first n3 di bulan Februari....
Februari adalah bulan Sue...Pasai pa..hehhehehee..coz..ini bulan Birthday Sue..

Keyyy..sume..standbay ya..beli siap2 hadiah tuk sue..masuk ja birthday sue..sila pos saja hadiahnya ya..Wahahahahaha......Tak senonoh ini olang...


Emmm...Rasa macam nak buat GA la sempena Birthday sue ni..Lagi pun sepanjang berbelog ni..sue tak pernah anjurkan apa2 GA or contest pun..Sian korang ya....



Baik..nanti sue akan buat n3 pasal GA ni ya..maybe lepas balik dari cuti nanti ni kot..
Sambil2 tu..bleh gak sue survei hadiah apa nak bagi kat korang nanti...Hehehehee...
So..tunggu sue balik dari bercuti ya....


Tungguuuu.....(^_^)

3 comments:

Kaseh said...

aci tak kalau akak takyah join GA tapi sue belikan hadiah je utk akak..wakakakak...sue pnya besday akak yg sebok nak adiah..

sue said...

Kak Kaseh:Akakakakak..nampaknya sue kana buat syarat GA tu..sapa nak join kena beli hadiah tuk akak jg..Buleh..Heheeee...

Zareene Saifuddin said...

Happy birthday in advance sue... btw, bulan February ni pon birthday month zareene jugak... on 15 Feb to be exact.. hehehe... kita sesama standby hadiah ek.. hehehhee

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "