Diperkenalkan.....Wa.....

Salam Jumaat U all..
Sebenarnya banyak benda nak cita.Tapi seru nak menaip tu masih belum datang lagi. Nak cita pasal percutian..pasal hazab penyakit lepas percutian..pasal GA yg belum difikirkan lagi ..pasal ulasan novel yg dijanjikan dan macam2 lagi lah.....Tunggu hokey.....slow2 sue up n3 nanti ya.

Okies! N3 kali ni pun ditulis just untuk mengalu2kan sahabat sue ke dalam dunia blog ni. Welcome to the club friend....hehehehee....

So..pada mana2 yg selama ni tertanya2 siapa wa tu...
Okies! diperkenalkan lah ya...





Tarraaaaaaa.....







Ni la dia Pn Nor Azwa...Okey!..perempuan ya (<<<<----- apa motip....coz ada yg tertanya2..siapakah wa itu..Tu pasai kena bagai tau lelaki ka pompuan..erk!!!!..jgn sentap ya..(^_^)...)
Hahhahhaa..wink!..wink!....

Meh la kita berkunjung ke rumah dia ya..."Wawa-Bundelofjoy" .Jalan2 sambil hulurkan salam perkenalan.(^_^)

To Wa..Thank's sbb wish birthday sue..Ngeeeee


6 comments:

Kaseh said...

okeh jap lagi akak terjah

Mia-Ina said...

bkl terjah

suffer8zine said...

terus terjah!

Terkini : Hotel Paling Pelik Di Dunia

ieda said...

ermm saper ? artis ? lawyer ? .. kekek
sat laye akak terjah .. :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wa said...

TERIMA KASIH CIKGU....
berkurun lama baru la nak comment...ampun cikgu..hahha

Blueberry Banana Greek Yogurt Pancake

Kemain panjang namanya..Benda sama saja..Pancake a.k.a lempeng comei gitu. hehehe. Idea dari pinterest gitu. Kalau dah bukak pinterest ...