Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 2 February 2011

Merapu..

Assalamualaikum...
Emmm...sue coti ya hari ni..Hoyeeiiiii...!!!!!..Korang yg keja tu..Sila SENYUM saja ya..Buat kerja dengan seikhlas hati tau....Dapat pahala free ...bonus..awet muda...Heeeee...

I coti sebab...Nak makan besar malam ni....wahahahahhahaa...merapu ja lah kejanya...

HOLIDAY..ya holiday..
Nak holiday..Best!...
Tapi..nak pack barang adalah tidak best.


Dari pagi lagi..bag telah terbongakang atas katil....Bila nak buh segala bagai isinya pun tak tau...
1 bag untuk isi baju sue dan en. hb..Eiii..macam tak cukup ja satu bag...
Kalau pi kursus 3 hari 2 malam..sue sorang pun..bag penuh sendat..Ni plak nak pi holiday berdua...Pastu..HOLIDAY okey..bukan bekerja or berkursus....Makanya..benda yg nak dipack adalah tentu2 lagi lebih daripada biasa ( eh!.. ntah papa la ayat sue merapu ni)...

Emmm..kena buat list ni apa2 barang yg perlu di buh dalam bag tu...Pastu barulah fikir macam mana nak sumbatnya bagi muat 1 bag...Buleh macam tu?..Ngeeeee....

Ini lah yg dinamakan n3 merapu tau...nak pack barang pun buleh dibuat n3...Tak pernah dibuat orang kan..Hahahahhaa...Siyes..sue mmg akan buntu bila suh pack barang untuk pergi kemana2..
Tapi sue tak kan ada masalah nak pack barang kalau destinasi percutian itu adalah ke Sg. Besar aka bercuti kerumah mak abah sue.Ngeeee..yg tu..pack barang pakai paper bag pun okey ja...Sue balik sehelai sepinggang pun jalan ja..Wahahahhahaa....
No hal lah kan..balik rumah i....(^_^).....

Key..mau sambung keja...Lama2 nanti ..lagi marapu ja lebih...
Hokey u all..SENYUMMMMM......

Iskh!..iskh!..gigi dan bibir sapa la yg cumei sangat ni ha.....Ngeeeeh ngeeeh......
SENYUM


4 comments:

wawa said...

hahah....pack sampai beg koyak tau....biasa la kalu nak berkemas memang buntu...tp bila siap semua takdak la buntu sangat kan..hah..happy holiday sue

Anonymous said...

Emm. Best ya sue nak pi cuti sampai 1 beg penuh. Sue x bawa laptop sekali ke kot-kot nak buat n3 baru ttg holiday. So x ada apa ke untuk kita org kat sini. Rindu ler semua org kat Sue nanti. Hahaha nak ikut sama boleh tak? amarmzy

sue said...

Wawa:Tu la pasai..Buntu dibuatnya..Happy holiday jg tuk wawa..

sue said...

Cik Anom:Ada ker yg nak rindu kat i cik anom..Hehehhee...i bukan glamour pun...

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "