Labels

Anniversary (1) Award (1) Birthday (1) Biskut (14) Blogger (16) Bubur (2) Buku (1) Cap jempol (1) Cerita (23) Contest (11) Cuti2 (19) Diet (28) Ephyra (2) Family (4) Gadget (4) Garden (2) Giveaway (9) GMM (1) Gosip (13) Hobi (46) Home (20) Iklan (6) Ilmu (4) Info (23) Info Diet (26) Info Kesihatan (43) Kad (26) Kampung (11) Kek (28) Kerabu (2) Keratan Akhbar (19) Kesihatan (2) Kitchen gadget (3) Kraf (4) Kuali Ajaib Are Ikan (1) Kuih (1) Lauk (3) Lawak (10) Madah (7) Majalah (1) Makan-Makan (1) Manisan (1) Masak2 (214) Masalah (3) Me (90) Mee (2) Memories (17) Menu Diet (5) Menu Mudah (3) Minuman (8) Mood (4) Motivasi (1) movie (4) Nasi (2) Novel (21) Nuffnang (6) Office (14) Pasta (1) Petua (2) Pizza (3) Potato (3) Puding (16) Puisi (9) Ramadhan (1) Raya (1) Roti (6) Salad (3) Santai (1) Sarapan (8) Senam (9) Shopping (1) Sup (1) Supplement (1) Tag (5) Tazkirah (7) Tips (7) Tutorial (1) Video (17) Wish (8) Wishlist (6)

Wednesday, 2 February 2011

Puding Mangga

Assalamualaikum...
Bertemu lagi...tak caya ja kan..Tetiba terajin la plak up n3 lagi..Ni kira n3 ke dua untuk hari ni.

Okeh!!!..meh layan menu minum petang ni...Tetiba plak tekak ni nak makan benda yg licin, sejuk dan lemak berkrim...Padan la kan..cuaca kat luar tu..panas sungguh....
Meh!..jemput makan..Puding Mangga. Ambik sorang sikit ja...buat rasa supaya tak kempunan ja ya...Wahahahahaa..kejam..kejam...


Simple sajo...Pakai yang segera ..Brand Nona..Cuma sue ubah skit..tambah susu ideal 1 cawan..Kasi lemak berkrim skit...Tak sedo diri ja bunyiknya kan....Diet..tapi semuanya nak yg lemak berkrim saja....Wahahahahhaaa

Dah..tu ja menu yg nak di share hari ni..Maaf la ya..Sue tak masak hari ni.Stakat nak bagi tekak sendiri ja makan...tak dak la...Mandangkan nak pg holiday kan...Makanya..dapur sudah di clean and clear kan...Jadi..periuk kuali sudah digantung elok2 ya....Okies!..Daaaa...(^_^)

1 comment:

wawa said...

wowoo wiiiii rajinnya sue oiii...bak ler sini skit,,..tengok la nanti wa nak tayang segala hasrat yang nak buat kat ganu..heheh

Popular Posts

Sila tinggalkan jejak korang ya..Nanti senang sue nak berkunjung.

Renungan


Barangsiapa yang melihat perbuatan mungkar, hendaklah ubah dengan tangan. Kalau tidak kuasa (dengan tangan), ubahlah dengan lidah. Dan kalau tak kuasa (dengan lidah), maka ubahlah dengan hati. Dan (dengan hati ini) adalah yang selemah-lemahnya iman. "